Beste leden en bezoekers,

Welkom op de website van Nicolas Appert, de studievereniging van de studie levensmiddelentechnologie en daaraan verwante studies. Op deze site kan je van alles over ons vinden, zoals de agenda, geschiedenis en de verschillende commissies die wij hebben. Ook staan er foto’s op van onze activiteiten. Kijk gerust even rond!

We zijn alweer op de helft van dit academisch jaar, de tijd vliegt! Dit komt natuurlijk mede door alle leuke activiteiten die er het afgelopen half jaar georganiseerd zijn bij de vereniging. Zo hebben we er een aantal drukbezochte lunchlezingen opzitten, met interessante onderwerpen en inspirerende sprekers. Daarnaast hebben we twee hele leuke excursies gehad, naar Biohorma en Grolsch. Ook activiteiten zoals het schoenzetten, Sintershaken, trampoline springen en de nieuwjaarsborrel waren erg geslaagd. Dat belooft veel goeds voor het laatste deel van dit academisch jaar. Er komen nog heel veel activiteiten aan, dus zorg dat je op de hoogte bent via de weekmail, via Facebook of via onze site.

Het huidige bestuur 2016 bestaat uit zes mensen. Samen houden wij de vereniging draaiende en zorgen we dat er allerlei leuke dingen georganiseerd kunnen worden! Tim van Alfen is de vicevoorzitter, hij onderhoudt het contact met commissies en zorgt dat alles goed gaat. De mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) wordt verzorgd door Job Smetsers, hij is de secretaris. Leonie Waardenburg is PR-commissaris en heeft contact met onze sponsoren en Joris van de Ven, de penningmeester, gaat over het geld. Ten slotte zorgt de studiecommissaris Tessa Schoones voor alle studie gerelateerde zaken.

Hopelijk tot snel!

Groetjes,

Charlotte van der Zon
Voorzitter Nicolas Appert

Hoofdsponsoren

Mars

Sponsoren

Givaudan

IOI

Lees hier de laatste Food For Thought. Hét verenigingsblad van Nicolas Appert

Food For Thought

Bekijk hier alle foto's van onze activiteiten om deze te (her)beleven. Veel kijkplezier!

Photobook

Bij Nicolas Appert is altijd veel te doen. Bekijk onze aankomende activiteiten in de agenda

Agenda