Beste leden en bezoekers,

Welkom op de website van studievereniging Nicolas Appert. Op deze website kunt u alles vinden over de studievereniging van de Food Sciences in Wageningen: Van de agenda tot onze sponsoren en van ons fotoboek tot de commissies.

Het academisch jaar van 2015/2016 is ondertussen in volle gang en hetzelfde geldt voor onze vereniging. Dit jaar gaan we er weer vol tegenaan met verschillende leuke en interactieve activiteiten: Of het nou een interessante lezing is over het bedrijfsleven of gezellig borrelen is in de koude winter, we hebben het allemaal. Eind september vindt er een excursie plaats naar het bedrijf dat ‘A.Vogel’ produceert, en met Sinterklaas combineren we nostalgie met het studentenleven tijdens het jaarlijkse Sintershaken feest. En natuurlijk is er na de kerst een gezellige nieuwjaarsactiviteit. Dit is slechts een schijntje van de vele activiteiten die te beleven zijn bij onze studievereniging, en dan hebben we het nog niet eens over de gezelligheid. Want activiteiten bij Nicolas Appert betekent niet alleen een leuke avond of middag, het betekend ook introduceren, communiceren en integreren. In het normaal Nederlands: Een goede band vormen met alle leden binnen de vereniging.

Momenteel is het ‘Bestuur 2015/2016’ verantwoordelijk voor het laten draaien van de vereniging. Dit bestuur bestaat uit secretaris Charlotte van der Zon, zij houdt de E-mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) bij en zorgt dat het wordt afgehandeld. Joris van de Ven regelt als penningmeester alle financiële zaken, en onze PR-commissaris Marijke Zonnenberg behoudt het contact met onze sponsoren. Binnen de vereniging zorgt de vicevoorzitter Tim van Alfen dat alle commissies gesmeerd verlopen, en is onze onderwijscommissaris Thirea Peters de persoon die je moet hebben als je geïnteresseerd bent in een studie van de Food Sciences.

Hopelijk tot gauw!

Coen d’Ancona

Voorzitter van Nicolas Appert

.

Hoofdsponsoren

Mars

Sponsoren

BCF Career Event

Cloetta

Events

Geen gebeurtenissen gevonden

Lees hier de laatste Food For Thought. Hét verenigingsblad van Nicolas Appert

Food For Thought

Bekijk hier alle foto's van onze activiteiten om deze te (her)beleven. Veel kijkplezier!

Photobook

Bij Nicolas Appert is altijd veel te doen. Bekijk onze aankomende activiteiten in de agenda

Agenda